قرنیز ها محصولاتی هستند که نواقصی دیوار را می پوشانند و در پایینترین قسمت دیوار قرار می گیرند علاوه بر پوشاندن عیب نقص دیوار در زیبایی نیز نقش مهمی دارند و امروزه طراحان دکوراسیون داخلی با بهره گیری از قرنیز ها دیزاین و طراحی های خاص و شکیل ارائه می کنند، قرنیزها از نفوذ آب و رطوبت به دیوار نیز جلوگیری می کنند و از جنس های مختلفی در بازار عرضه می شوند مانند: قرنیز ام دی اف، پی وی سی، چوبی، سرامیکی و سنگی و…
ما درهاک دکور ارائه کننده بهترین نوع قرنیز با بهترین قیمت آماده خدمت رسانی به مشتریان عزیز می باشیم و در این مقاله سعی داریم بررسی کنیم قرنیز پی وی سی بهتر است یا ام دی اف؟ پس تا انتها این مقاله همراه ما باشید.
قرنیز پی وی سی
قرنیز پی وی سی یک نوع ترموپلاسیتک از جنس پلی وینیل کلراید است که برای ساخت در و پنجره، لوله ها و انواع مدل های قرنیز کاربرد دارد و به دلیل ویژگی های مناسب در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه این ویژگی ها را بررسی می کنیم:
مقاومت در برابر رطوبت: قرنیز پی وی سی در برابر رطوبت و آب بسیار مقاوم است به همین دلیل در مکان های شرجی و مرطوب مانند حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخانه مناسب هستند.
مقاوم در برابر حشرات: در قرنیز های پی وی سی امکان وجود حشرات و تخم ریزی آن ها وجود ندارد.
نگهداری آسان: قرنیز های پی وی سی با توجه به مقاومت نیاز به دقت بیش از حد در نگهداری ندارند و برای مکان های پر رفت و آمد نیز مناسب است و برای تمیز کردن دچار دشواری نخواهید بود و با یک دستمال به راحتی تمیز می شود.
ضد خط و خش: قرنیز های PVC دارای سطحی صاف و صیقلی هستند و در برابر ضربه دچار خط و خش نمی شوند و مقاوم هستند.
نصب آسان: قرنیز پی وی سی سبک می باشد و به راحتی قابل نصب و اجرا است.
انواع قرنیز پی وی سی
قرنیز توخالی: این قرنیز ها در دکوراسیون لوکس و مدرن به کار می روند و در این مدل پشت قرنیز ها خالی است و برای عبور دادن و پوشاندن سیم و کابل مورد استفاده قرار می گیرند به راحتی قابل نصب هستند و به راحتی نیز از شاسی جدا می شوند.
قرنیز توپر: این نوع قرنیز ها شباهت زیادی با قرنیز های ام دی اف دارند فقط کمی شفاف تر هستند و با ضخامت 5 یا 8 سانت موجود هستند.
قرنیز ام دی اف
قرنیز ام دی اف از الیاف فشرده چوب مصنوعی است، در این مدل قرنیز الیاف چوب با فشار و حرارت بالا الیاف چوب را به هم فشرده می شود و قرنیز یک دست و صاف ساخته می شود از ویژگی های قرنیز ام دی اف می توان به موارد زیر اشاره داشت:
قابلیت فرم دهی: قرنیز های ام دی اف را می توان به راحتی برش داد و بر روی آن ها حکاکی کرد و به شکل دلخواه ساخت.
مقاومت بالا: به دلیل فشرده سازی در فرآیند تولید ام دی اف، از مقاومت و دوام بالایی در برابر شرایط سخت برخوردار هستند.
سطح زیبا و یکدست: به دلیل صاف بودن و براق بودن ام دی اف بسیار در زیبایی طراحی دکوراسیون داخلی نقش دارد.
قابلیت رنگ شدن: ام دی اف ها قابلیت دارند که به رنگ دلخواه شما درآیند و متناسب و هماهنگ با دکوراسیون باشند.
قیمت مقرون به صرفه: قرنیزهای ام دی اف در مقایسه با قرنیز های چوبی قیمتی مناسب دارند و بسیار از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه هستند.
انواع قرنیز MDF
قرنیز آس پروفیل
قرنیز یشیل
قرنیز پرشیا پروفیل
قرنیز کرونوگرین
قرنیز AGE
قرنیز پی وی سی بهتر است یا ام دی اف؟
قرنیز ام دی اف برای دکوراسیون مدرن و کلاسیک کاربرد دارد و با کف پوش های پارکت هم خوانی دارند این نوع قرنیزها با توجه به دکوراسیون انتخاب می شوند و در مکان های مرطوب کارایی ندارند و مقاومت در برابر خط و خش را نخواهند داشت
قرنیز های پی وی سی به دلیل مقاومت و قابلیت شست و شو پر کاربرد تر هستند و در برابر رطوبت و حرارت نیز مقاومت بالایی دارند بنابراین مزیت بیشتری از لحاظ کارایی دارند، اما این که کدام قرنیز بهتر است باید با توجه به مکان، نیاز، دکوراسیون فضا و سلیقه ملاک انتخاب قرار گیرد.
نتیجه گیری:
در این مقاله به موضوع قرنیز پی وی سی بهتر است یا ام دی اف؟ پرداختیم و گفتیم قرنیز ام دی اف ظاهری زیبا و طبیعی و صاف را به دکوراسیون می بخشد و قرنیز پی وی سی استحکام و دوام بالاتری دارد و باید بر اساس شرایط محیط، بودجه و نیاز های شخصی تصمیم به خرید بگیرید و می توانید از مشاوران هاک دکور در این زمینه راهنمایی بگیرید و با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل کنید.